Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش گفت: پیشنهاد ما عقب آمدن زمان امتحانات نهایی است و به‌جای اینکه امتحانات از اول خردادماه شروع شود به میانه اردیبهشت‌ماه منتقل شود.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان عبدالرسول عمادی در خصوص گلایه‌های دانش‌آموزان پایه دوازدهم در مورد کنکور اظهار کرد: در آزمون سراسری در حال حاضر سابقه تحصیلی صرفاً منحصر به پایه دوازدهم شده است و در پایه‌های یازدهم و دهم سابقه تحصیلی تولید نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نظام آموزشی قبلی عمده سابقه تحصیلی متمرکز بر پایه سوم متوسطه بود و چهار درس پیش‌دانشگاهی تأثیر ۵ درصدی داشت به‌عبارت‌دیگر ۲۵ درصد سوابق تحصیلی در پایه سوم متوسطه و ۵ درصد در پیش‌دانشگاهی بود.

عمادی خاطر نشان کرد: در نظام قبل فرصت یک‌ساله‌ای داشتیم تا سابقه تحصیلی را تولید کنیم یعنی یک سال قبل از شرکت داوطلبان در کنکور سابقه تحصیلی پایه سوم متوسطه آماده می‌شد و به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می‌کردیم و در نظام جدید این فرصت گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانش‌آموزان پایه دوازدهم از اول تا آخر خردادماه امتحان نهایی دارند و بلافاصله باید سابقه تحصیلی آن‌ها به سازمان سنجش ارسال شود، گفت: فرصت برای ارسال سوابق تحصیلی به سازمان سنجش آموزش کشور کفایت نمی‌کند و نکته دوم؛ فاصله میان آزمون سراسری و روز پایانی امتحان نهایی کوتاه است و این باعث وارد شدن استرس به دانش‌آموزان می‌شود.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیشنهاد ما عقب آمدن زمان امتحان است و به‌جای اینکه امتحانات از اول خردادماه شروع شود به میانه اردیبهشت‌ماه منتقل شود لذا به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش نیاز دارد که این پیشنهاد را به وزیر آموزش و پرورش ارائه کردیم و ایشان هم طبیعتاً در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار می‌دهند.

وی اضافه کرد: برای امسال اتفاق خاصی در مورد برنامه امتحان نهایی نخواهد افتاد و برنامه امتحان نهایی نیز مانند سال‌های گذشته تهیه و ارسال‌شده است؛ امتحان نهایی امسال از ۳۱ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود.

عمادی در خصوص گلایه دانش‌آموزان درباره درس‌های پایه دوازدهم و سنگینی آن گفت: ۳۵ ساعت زمان مصوب پایه دوازدهم است و شورای عالی آموزش می‌شود مصوبه جدیدی ندارد.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش نظام آموزشی پایه دوازدهم معاونت آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا احمدی سنگری در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با اشاره به اینکه در این نشست حل مشکلات کشور نیازمند روحیه جهادی است، اظهار کرد: گیلان در مقایسه با دیگر استان‌ها در حوزه آموزش وضعیت مطلوبی ندارد و نیازمند این است تا متخصصان و دانشمندان در این حوزه ورود کنند.

وی با تاکید بر اینکه در شورای آموزش عالی استان اولویت‌ها باید تبیین و از نظرات عالمان و نخبگان در این نشست‌ها بهره‌مند شد، افزود: در استان ظرفیت‌های علمی و آموزشی بسیاری داریم که باید از آنها بهره‌مند شویم، اولویت‌های آموزش عالی در استان احصا و باید علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت هر ۱۳ نماینده استان در رفع چالش‌ها و تقویت ساختار حوزه آموزش عالی بهره‌مند شد، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی، اقتصاد دریا محور و نساجی ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که نیازمند اقدامات ارزشمند در حوزه آموزش عالی است.

احمدی با تاکید بر اینکه باید از نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در دانشگاه بهره‌مند شد، تصریح کرد: خیلی مهم است که تولید علم کارآمد باشد، علمی مفید است که در راستای پیشرفت کشور، انقلاب و نظام باشد و این امر با تربیت نیروهای کارآمد محقق می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه دانشگاه باید در تصمیم‌سازی‌های استان حرف اول را بزند، افزود: باید برخی تصمیم‌گیری‌های استان را به دانشگاه بسپاریم، طرح و پیشنهادها در راستای مهارت‌افزایی دانشجویان و اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی باید از پژوهش‌های دانشگاهیان باشد.

کد خبر 6099898

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی