Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی درباره وضعیت برگزاری امتحانات دانش‌آموزان با توجه به شرایط کرونایی، اظهار کرد: به طور کلی در زمینه بحث امتحانات جلسه‌ای در کمیته تخصصی برگزار و در این زمینه بحث‌های مختلفی مطرح شد و نظرات مختلفی وجود داشت که وزارت آموزش و پرورش هم حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اولین نکته‌ای که باید خیلی روی آن تاکید کنیم و از نظر آموزش و پرورش هم قطعی است و همه هم آن را در کمیته پذیرفتند، بحث حضوری بودن است. اینکه امتحان پایه نهم و دوازدهم به دلیل اینکه سرنوشت‌ساز است برای دانش‌آموزان صرف نظر اینکه زمانش کی باشد، تصمیم گرفته شد که حتما باید حضوری باشد. سایر پایه‌ها امتحانات‌شان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

رئیسی ادامه داد: حال اینکه این امتحانات چه زمانی برگزار شود، استدلال آموزش و پرورش این بود که فرض کنید پایه دوازدهم که می‌خواهد امتحان دهد، مدارس در مناطق خودشان برگزار می‌کنند و نیاز به جابجایی زیاد داشن آموز نیست و در منطقه خودش امتحان می‌دهند. در عین حال به گونه‌ای برنامه ریزی می‌کنند که آن روزی که در یک مدرسه امتحان برگزار می‌شود، فقط پایه دوازدهم آن مدرسه حضور دارد و نهایتا ۲۵ تا ۲۶ نفر هستند که گفتند حداقل ۱۰ کلاس داریم و در هر کلاس دو نفر می‌نشیند و پنجره هم باز است و تهویه مناسب هم باشد و با ماسک بشینند و زمان امتحان هم کمتر از دو ساعت است. ضمن اینکه از فضای باز هم در مدرسه می‌توان استفاده کرد و از نظر خطر بیماری خیلی مشکلی نیست.

او تاکید کرد: گرچه ما از نظر وزارت بهداشت با هرگونه تجمعی مخالفیم، اما به هر صورت از آنجایی که اصرار بود که امتحانات این دو پایه حضوری برگزار شود؛ اگر قرار است برگزار شود، پروتکل ما این است؛ باید تجمعی انجام نشود، در کلاس تعداد بسیار کم باشد، تهویه کلاس مناسب باشد و یا در فضای باز باشد. البته نتیجه نهایی این تصمیم در ستاد ملی که شنبه برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد؛ به طوری که در ستاد مطرح شده، اعضای ستاد اظهار نظر کرده و ما نتیجه نهایی را اعلام می‌کنیم.

رئیسی گفت: بنابراین در زمینه امتحانات اولا در کمیته تخصصی این موضوع با حضور همه اعضا اعم از آموزش و پرورش و وزارت کشور و... مطرح شد؛ اعلام کردند که اولا امتحانات این دو پایه حتما باید حضوری باشد؛ دوما در مورد زمان آن هم درباره امتحانات و هم کنکور سراسری فعلا قرار شد سرجای خودش باشد. البته با رعایت پروتکل‌هایی که اعلام می‌شود؛ به طوری که در هر مدرسه تعداد کمی برای امتحانات حضوری و نهایتا ۳۰ نفر باشند که با توجه به فضای باز و تعداد کلاس‌هایی که وجود دارد، می‌توان برای این دو پایه به صورت حضوری امتحانات را برگزار کرد. البته شنبه در ستاد ملی در این باره بحث شده و نتیجه نهایی اعلام می‌شود.

او گفت: البته ممکن است در روز شنبه و در ستاد تصمیم جدیدی گرفته شود. زیرا نهایتا ستاد ملی است که تصمیم نهایی را خواهد گرفت. ممکن است عده‌ای مجددا مخالفت کنند و دوباره تصمیم را به کمیته تخصصی بازگردانند تا اصلاح شود، اما فعلا تصمیم کمیته تخصصی این است که گفته شد و معمولا تصمیمات کمیته‌های تخصصی در ستاد اعلام شده و در آنجا تصمیم‌گیری نهایی انجام می‌شود.

رئیسی گفت: به طور کلی شیوه‌نامه‌های امتحانات حضوری را از قبل داشتیم که ابلاغ هم شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در ایران ویروس کرونا دانش آموزان آموزش و پرورش کمیته تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تشریفات شروع مجلس دوازدهم ؛ ۲۰۰ میلیارد تومان

روزنامه اعتماد ارقام و اعداد جداول ۹ و ۱۲ بودجه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. 

در بخشی از این گزارش آمده است: 

در جداول فرعی بودجه قرار گرفته‌اند؛ مانند جداول ۱-۷، ۹ و ۱۲.

پس از جدول شماره ۷، جدولی آمده با نام «اعتبارات ردیف‌های متفرقه منتقل شده به جدول شماره ۷ دستگاه‌های اجرایی» که شماره این جدول ۱-۷ قید شده است.

در این جدول بسیاری از دستگاه‌ها و نهاد‌ها بودجه‌هایی جدا از جدول ۷ دارند که به این جدول منتقل شده‌اند. لازم به ذکر است که اعداد قید شده در گزارش، بر اساس لایحه تقدیمی دولت است و به دلیل عدم انتشار گزارش کمیسیون تلفیق، به تغییرات احتمالی دسترسی نبود.

در یکی از این ردیف‌ها، مجلس شورای اسلامی قرار دارد که مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان بابت «هزینه‌های شروع دوره جدید مجلس» قرار است پرداخت شود. مجلس دوازدهم، اوایل خرداد ماه آینده افتتاح می‌شود.

انتخابات مجلس دوازدهم، اسفند ماه پارسال برگزار شد، اما تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۹۰ صندلی مجلس مشخص نشده است و اواخر اردیبهشت ماه جاری، دور دوم انتخابات برگزار خواهد شد.

در جدول ۱-۷ برای برگزاری انتخابات ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است؛ قاعدتا به سبب اینکه انتخابات دیگری در طول سال ۱۴۰۳ غیر از دور دوم مجلس شورای اسلامی برگزار نمی‌شود، این رقم باید مربوط به برگزاری این انتخابات باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باز شدن پای حراست وزارت ورزش به مسابقه پرحاشیه بدنسازی
  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • تهران قدیم | عکس‌هایی از امتحانات نهایی دختران در سال ۴۳
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • هزینه تشریفات شروع مجلس دوازدهم ؛ ۲۰۰ میلیارد تومان
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳